Seanca e Kuvendit të Kosovës

Seanca e Kuvendit të Kosovës

Në seancën e sotme të Kuvendit të Kosovës kishte përplasje rreth menaxhimit të pandemisë Covid-19 nga qeveria e kaluar dhe nga ajo aktuale. Temë diskutimi u bë mungesa e testeve për Covid-19, për të cilat, ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, tha se  falë përkrahjes së diasporës do të sigurohen rreth 12 mijë teste të cilat do të dorëzohen në Institutin Kombëtar të Shëndetësisë Publike./21Media