Bogujevci: Procesi i të pagjeturve është  i gjatë, nuk përfundon me dialogun.-Balje: Jemi në anën e Kosovës, nuk ka pozitë e opozitë

Bogujevci: Procesi i të pagjeturve është  i gjatë, nuk përfundon me dialogun.-Balje: Jemi në anën e Kosovës, nuk ka pozitë e opozitë

Sikur nuk mjaftuan përplasjet për të zhdukurit në seancën e djeshme të Kuvendit ato u përsëritën sot në Komisionin parlamentar.

Dhe prapë debat i nxehtë midis deputetes së Vetëvendosjes Saranda Bogujevcit dhe deputeteve të partive në pushtet LDK-së dhe AAK-së./21Media