Polica në Pejë ka njoftuar se sot pas një pune intensive të hetueseve dhe një bashkëpunimi me qytetarët është arritur të arrestohet personi i kërkuar për veprën penale “Sulm ndaj personit zyrtar”, Driton Podrimqaku.

Driton (Muharrem) Pordimqaku i lindur me 20.04.1979 nё fshatin Novosellë- Pejë, është publikuar si person i kërkuar më datë 13.04.2021, për veprën penale “sulm ndaj personit zyrtar”.