Fakulteti i Edukimit Fizik dhe i Sportit shënoi 40 vjetorin

Fakulteti i Edukimit Fizik dhe i Sportit shënoi 40 vjetorin

Fakulteti  i Edukimit Fizik dhe i Sportit  i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina “ , shënoj 40 vjetorin e themelimit , rritës dhe zhvillimit . Me këtë rast , profesorë vendas dhe ndërkombëtar u prezantuan edhe me kumtesa shkencore , ndërsa ata që kontribuan në dekada u nderuan me plaketa mirënjohje ./21Media