Ka përfunduar procesi i përzgjedhjes së kandidatëve për deputetë në degën e PD Gjirokastër.

Sipas raportimeve paraprake, procesi ka qenë i rregullt, ndërsa pas numërimit të 480 votave të gjendura në kuti, nuk pati asnjë kontestim, por u kalua lista e plotë me 11 emra.

Lista Gjirokasër:

1. ADIL XHELILI

2. ALIJE KOKALARI

3. ALTIN ÇOMO

4. ANTONELA LENA

5. BEQIR GJIKA

6. BESNIK ALIAJ

7.  ENTELA SHEHAJ (FI CO)

8. NIKOLLA ZHULLA

9. ROLAND BEJKO

10. SHEMSHO LAMAJ

11. TRITAN SHEHU

Të dhënat e votimit në të gjitha degët e tjera të qarkut Gjirokastër:

Tepelena 184 vota, asnjë kontestim
Memaliaj 327 vota, asnjë kontestim
Përmeti 200 vota, 20 kontestime
Këlcyra 300 vota, 40 kontestime

Gjithësesi askush nga të kontestuarit nuk arriti vlerën maksimale që të dalë nga gara në qendër kësijoj u miratua lista e plotë.

Më herët janë mësuar emrat e kandidatëve potencialë nga Kukësi, Tropoja, Mati dhe Berati./oranews