Ndër to edhe Bjeshkët e Nemuna që kalojnë kufijtë e Kosovës, Shqipërisë dhe Malit të Zi

Ndër to edhe Bjeshkët e Nemuna që kalojnë kufijtë e Kosovës, Shqipërisë dhe Malit të Zi

Cam Honan është eksplorues dhe autor i librit për vendet më të bukura në Evropë, sic thuhet, “jashtë radarit”. Për nder të këtij libri kompania RedBull ka zgjedhur 5 vendet më interesante për alpinizëm bazuar në rekomandimet e autorit. Ndër to janë edhe Bjeshkët e Nemuna që kalojën nëpër kufijtë e Kosovës, Shqipërisë dhe Malit të Zi.(E pergaditi Edonea Demiqi HAXHIU)./21Media