Arbri me intelekt të jashtëzakonshëm

Arbri me intelekt të jashtëzakonshëm

Arbri është një 5 vjeçar nga qyteti i Përmetit, ai shkon në kopësht por, ka përgjigje për çdo pyetje.

Arbri, mund të llogaritë veprime matematikore edhe me numra tre shifror, pa u menduar fare.

Arbri ka edhe aftësi të tjera duke lexuar qartë edhe pse vetë pesë vjeçar ai mund t’i dijë ditët e datave të caktuara të vitit.

Pritet që Arbri t’i nënshtrohet një testi inteligjence për të konfirmuar intelektin e tij dhe pas kësaj do të vendosë Minsitria e Arsimit nëse Arbri në të ardhmen do të kalojë klasët më shpejt se fëmijët e tjerë./21Media