Në kuadër të kampanjës do të ndërtohen edhe 7 shtëpi të tjera                      

Në kuadër të kampanjës do të ndërtohen edhe 7 shtëpi të tjera                      

Kompania e derivateve “ Petrol Company”,  në kuadër të kampanjës humanitare “Nga një cent për çdo litër, gëzojmë 8-të familje”, sot i dorëzoi çelësat e shtëpisë familjes Bajrami nga Fushë Kosova, e cila për 11 vjet kishte jetuar në gjendje të rëndë dhe pa kulm mbi kokë./21Media