Premier Liga u pezulla deri më 30 prill

Premier Liga u pezulla deri më 30 prill

Premier Liga si dhe kampionatet tjera janë të pezulluara për shkak të koronavirusit. Sot në takimin e mbajtur është vendosur që Premier Liga të jetë e pezulluar deri më datën 30 prill.

Të martën, UEFA u ka kërkuar federatave kombëtare që të shtyjnë përfundimin e sezoneve, duke marrë vendim që Kampionati Evropian të luhet në vitin 2021. Ajo që ende nuk dihet është se çfarë do të ndodh me sezonet nëse kjo gjendje nuk arrin të sanohet.