Monumente të lashta kulturore të Venedikut

Monumente të lashta kulturore të Venedikut

Nëse planifikoni të vizitoni qytetin e Venedikut në Itali dhe dëshironi t’i dini vendet më të frekuentuara në këtë qytet, ja vlen të shikoni këtë kronikë të përgatitur nga RTV21.

Ku në këtë kronikë prezantohen pikat më të popullarizuara turistike të Venedikut: Sheshi Shën Maku (San Marko), në të cilin gjendet këmbanorja, Campanile e lartë 99 metra dhe Bazilika e Shën Markut, e cila është kisha më impozante në Venedik.

Sheshi San Marko është ndërtuar në vitin 1557./21Media