Ka përfunduar pjesa e parë e ndeshjes Kosovë – Greqi, e vlefshme për grupin 3 të Ligës C në Ligën e Kombeve.

Goli i vetëm në këtë pjesë lojë u realizua, në minutën e 2-të, nga D. Dimitrios Limnios.

Kujtojmë se Kosova është pothuajse e ‘përgjysmuar’ në këtë ndeshje, si pasojë e mungesave për shkak të lëndimeve dhe rregullave nga klubet rreth pandemisë Covid-19.