I dyshuari është dërguar në mbajtje

I dyshuari është dërguar në mbajtje

Policia ka arrestuar një pjesëtar të FSK-së pasi që i njëjti në vazhdimësi ka ngacmuar dhe kanosur një femër.

Ngjarja ka ndodhur dje në fshatin Sllatinë të Fushë Kosovës ku sipas Policisë me vendim të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje.