Rigjykimi i Pjetër Ndrecajt, i cili akuzohet për dy vrasje, do të vazhdoj më 14 tetor 

Rigjykimi i Pjetër Ndrecajt, i cili akuzohet për dy vrasje, do të vazhdoj më 14 tetor 

Sot u mbajt seanca gjyqësore për rigjykimin e Pjetër Ndrecajt, i cili po rigjykohet për vrasjen e gruas Valbona Ndrecajt dhe vajzës së tij 9 vjeçare. Avokati i palës së dëmtuar, Isa Osdautaj, kërkoi që Pjetër Ndrecaj të akuzohet edhe për shkaktim të rrezikut të përgjithshëm./21Media