Sot filloi faza e dytë e projektit

Sot filloi faza e dytë e projektit

Në fshatin Pjetërshan të Gjakovës, është bërë vënia e gur themelit për ndërtimin e Qendrës së Edukimit Jo–formal, projekt ky i financuar nga Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sportit. Në  këtë ngjarje, pjesëmarrës ishte ministri i Kulturës, Rinisë, dhe Sportit Kujtim Gashi. Pas vënies së gurthemelit, u tha se ky kamp do ta kthejë Gjakovën në një qendër rinore ndërkombëtare. Programet të cilat do të ofrohen në hapësirat e këtij kampi janë tërësisht të bazuara në edukimin jo-formal./21Media