Mungesë në numër dhe në cilësi e kuadrove akademike

Mungesë në numër dhe në cilësi e kuadrove akademike

Universitetet publike dhe kolegjet private në Kosovë kanë mungesë të kuadrove akademike si numër, por edhe si cilësi, vlerësojnë njohës të arsimit.

Në Universittein e Prishtinës një mësimdhënës është për 43 studentë, ndërsa në univeristetet e tjera dhe në kolegjet private gjendja është edhe më keq./21Media