Plaku nga Orllani me shaka tregon pse i duhet gruaja në pleqëri

1 min read

“Zana” Bleronë këtë javë shkoi në fshatin Orllan të Komunës së Podujevës, ku u takua edhe me dy të moshuar të cilët rrëfyen për jetesën së bashku dhe përvojat e tyre shumëvjeçare.

Muharrem Hoxha gjatë bisedës duke cituar dikë me shaka tregoi pse duhet gruaja në pleqëri.

Për rubrikën “Kah po shkon moj Zanë” në RTV21 ai u shpreh se gruaja në pleqëri duhet më shumë për të treguar gjithçka që ndodhë brenda familjes duke e quajtur “agjenci të informacionit”./21Media