Më shumë surpriza nga “PlayStation 4”

Më shumë surpriza nga “PlayStation 4”

Shitjet për “Black Friday” po fillojnë. Ndër artikuj të shumtë në zbritje janë edhe video-lojrat, shkruan BusinessInsider.

Kompania e madhe “Sony” ka raportuar se ka bërë shitjen e 86 milijonë “PlayStation 4” , në të gjithë botën, duke e bërë kështu video-lojën më të njohur dhe më të shitur në treg. Numri duket se do të rritet afër kohës së pushimeve për festat e fundvitit. Për të gjithë adhuruesit e kësaj loje, Sony ka oferta me çmimet më të lira për blerje, transmeton rtv21.tv.

This $200 PlayStation 4 bundle is the cheapest the system has ever been.

PlayStation VR bundles are $100 cheaper for the holidays.

Qindra lojëra të “PlayStation” do të shiten, përfshirë këtu edhe lojërat e vjetra, por edhe ato të cilat janë prezantuar muajve të fundit. Nëse jeni të interesuar të merrni kopje digjitale të këtyre lojrave, Sony gjithashtu ofron më shumë shitje në faqen zyrtare të tyre për shitje: PlayStation.Store./21Media

You'll find deals on PlayStation games new and old in stores and online.