Dy artistë të njohur dhe të dashur përpublikun  Engjëllusha Salihu edhe Afrim Muqiqi  sapo publikuan projektin e tyre muzikor.

“Po ta boj hallall”,  titullohet  kënga e artistëve, të cilën publikuan me videoklip.

Kënga ka një temë mjaft emocionuese, ku trajton ndarjen e babait dhe bijës, pas martesës së vajzës.

Kujtojmë se, “Po ta boj hallall” është bashkëpunimi i parë i Engjëllushes dhe Afrimit. /21Media