Premtoi zhvillim ekonomik dhe hapje të vendeve të punës

Premtoi zhvillim ekonomik dhe hapje të vendeve të punës

Në ditën e dytë të fushatës elektorale për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar të Komunës së Podujevës, kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës, Naim Fetahu, vizitoi bizneset e kësaj komunë duke iu premtuar atyre mbështetje dhe zhvillim ekonomik.