Premierë: “Pokemon Detective Pikachu”

Premierë: “Pokemon Detective Pikachu”

Filmi “Pokemon Detective Pikachu” në ekranin e madh do të fillojë të shfaqet që nga 10 maji.

Ky është film i zhanrit aksion/aventurë/komedi që zgjatë një orë e 44 minuta. Filmi i titulluar “Pokemon Detective Pikachu” është bërë me regji të Rob Letërmen.

“Pokemon Detective Pikachu” sjellë ngjarje të një bote ku njerëzit dhe pokemonët bashkë-ekzistojnë. Njerëzit i mbledhin pokemonët për të beteja epike. Por, një djalë takohet me një Pikaçu inteligjente që flet. Pikaçu dëshiron të bëhet detektiv i klasit botëror.

Se si shkojnë ngjarjet dhe a i realizohet dëshira Pikaçusë, do të kuptojmë kur të dalë filmi. Por, deri atëherë, mund të kënaqemi me trajlerin e këtij filmi./21Media