Policia e Kosovës ka arrestuar tё dyshuarin N.A. i lindur me 1986, i cili ka vjedhur njё motoçikletё dhe shtёpiza tё kompjuterevё.

Arrestimi i tё dyshuarit u bё nё Pejё. Tek i  dyshuari nё njё fushё ёshtё gjetur motoçikleta qё i ёshtё vjedhur viktimёs, pёrpos saj nё tё njëjtin lokacion janё gjetur edhe 9 copё shtёpiza tё kompjuterevё tё cilat dyshohet se ai i ka vjedhur nё njё tjetёr lokacion.

Me urdhёr tё Prokurorit tё shtetit, i dyshuari pas intervistimit ndalohet pёr 48- orё, ndёrsa motoçikleta dhe shtëpizat iu janë kthyer pronareve legjitim./21Media