Në orët e mbrëmjes, Policia e Kosovës, respektivisht Drejtoria për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit, ka ndërmarr një operacion në rajonin e Prishtinës, i cili ka rezultuar me arrestimin e një personi.

Lajmin e ka konfirmuar Policia e Kosovës.

Sipas Policisë, të gjitha veprimet e mëtejme do të ndërmerren në bashkëpunim dhe koordinim me organet e drejtësisë.