Gjatë kontrollit në burgun e Strugës është zbuluar mariuhanë. Siç informojnë nga MPB, aksioni është bërë nga Njësia e Policisë Kriminale-Sektori për tregti me drogë, armë dhe materiale të rrezikshme në koordinim me SPB Ohër dhe policia e burgut në Teferiç Strugë.

Gjatë kontrolleve nëpër çeli me qëllim të mbledhjes së provave është gjetur 250 gramë mariuhanë tek Gj.P. Është njoftuar edhe prokurori publik nga PTHP Strugë me qëllim të procedimit të kallëzimit penal./TV21