Mbrëmjen e kaluar raportohet se njësiti policior gjatë patrullimit ka hasur në të dyshuaren e infektuar me Covid-19 në Vushtrri.

“Në konsultim me prokurorin ndaj të dyshuarës është iniciuar procedure penale dhe e njëjta do të intervistohet kur të kalojë periudha kohore e përcaktuar nga IKSHPK-ja”, ka raportuar policia përmes raportit 24 orësh./21Media