Agjencia Kosovës për Inteligjencë (AKI) sot është rrethuar me shirita të policisë.

Në këtë pjesë janë të pranishme forca të shtuara policore, derisa, të njëjtët kanë bllokuar rrugën për Fushë Kosovë prej kazermës së FSK-së.

Portali RTV21 ka kontaktuar me Policinë e Kosovës dhe është në pritje të një përgjigje./21Media