Policia e Kosovës kërkon ndihmën e qytetarëve për kapjen e një personi, i dyshohet për veprёn penale ”Vrasje”.

I dyshuari Faton (Shaban) Brahimi, 47 vjeç, është nga Novosella e Pejës.

Sipas Policisë, personi konsiderohet te jetë i rrezikshem dhe i armatosur.

Për çdo informacion kontaktoni në numrin pa pagesë 192-080019999 ose Drejtorinë Rajonale në Pejë 039 432 327./21Media

SONY DSC