Pas vrasjes së politikanit serb Oliver Ivanoviq

Pas vrasjes së politikanit serb Oliver Ivanoviq

Situata e përgjithshme e sigurisë me theks në veri , pas vrasjes së liderit të liderit i iniciativës qytetare, “Liria, Demokracia dhe Drejtësia”, Oliver Ivanoviq, vlerësohet e qetë dhe stabile. Njohës të sigurisë nuk presin përkeqësim të situatës pasi këtë vrasje e konsiderojnë të izoluar./21Media