Zyrtarë policorë gjithandej po patrullojnë për të ofruar rend dhe siguri publike, por edhe për të zbatuar vendimet e institucioneve në drejtim të parandalimit të përhapjes së pandemisë.

“Patrullimet po realizohen pos në hapësira të hapura edhe në kontrollim të bizneseve e automjeteve”, thuhet në njoftimin e Policisë.

Tutje në njoftimin e Policisë së Kosovë në Facebook thuhet se patrullat policore në disa raste e vende po shoqërohen nga inspektorë kompetentë./21Media