Politika e jashtme: Pozita e opozita – dallime!

Kuvendi i Kosovës në seancë të jashtëzakonshme debatoi për politikën e jashtme.Opozita e kritikoi qeverinë se e ka pezulluar politikën e jashtme dhe se nuk i ka marrëdhëniet e mira me ShBA-në. Në anën tjetër, qeveria vlerësoi se Kosova ka përfaqësim dinjiitoz në politikën e jashtme.( Përgatiti: Donika Osmani-Mehmeti,Kamera: Berat Bahtiri)./21Media

Back to top button