“Publikimi i aktakuzës pa konfirmim, precedent i jashtëzakonshëm”

“Publikimi i aktakuzës pa konfirmim, precedent i jashtëzakonshëm”

Pikërisht kjo aktakuzë ishte temë edhe në emisionin tonë “Argument plus” me politologun Ramush Tahiri.

Tha se publikimi i aktakuzës ndaj Thaçit dhe Veselit pa konfirmim është precedent i jashtëzakonshëm.

E veçojmë një pjesë të kësaj interviste të realizuar nga Leonora DALIPI. /21Media