Ja si t'i bëni sakt pompat

Ja si t’i bëni sakt pompat

Të gjithë qeniet njerëzore dëshirojnë të kenë trup të fortë dhe me muskuj.

Tendenca për t’u ndjerë të pashëm fizikisht dhe me linja trupore i detyron njerëzit të kryejnë ushtrime të ndryshme. Një prej tyre është pompat ushtarake, praktikë për të fryrë pjesën e gjoksit dhe për të kuptuar se ku i ke limitet fizike.

Edhe pse një pjesë e madhe e njerëzve provojnë të kryejnë këtë ushtrim, jo të gjithë e bëjnë mirë ashtu siç duhet.

Për t’i ardhur në ndihmë këtyre personave ka menduar “SGFCGogan” e cila nëpërmjet një video tregon qasjen e saktë të pompave./oranews