Në këtë garë dështim të plot shënoi ekipi i Tojotës

Në këtë garë dështim të plot shënoi ekipi i Tojotës

Ekipi i Porshes siguroi fitoren e 19 në garën legjendare “24 orë Le Man”, pas shumë ndalesave dhe anulimit të garimit të shumë ekipeve.

Në garën e klasit më të lartë , ekipi i përbërë nga Timo Bernhard , Brendon Hartli dhe Erl Bamber ishte fitues , duke lënë ekipin e Rejsing Oreka në vendin e dytë dhe Rebelion Oreka. Interesante është fakti se në këtë garë dështim të plot shënoi ekipi i Tojotës, pasi dështuan të gjitha makinat vetëm pas 12 orë të garës “Le Man 24 orë”.