Kryevepra Swarovski

Kryevepra Swarovski

Një artist kishte vendsur ta krijonte portretin e e lëgjendës së operës Maria Callas. Por, mënyra si e krijoi këtë vepër është vërtetë madheshtore.

Ai përdori 13 mijë kristale të vërteta Swarovski me ngjyra të ndryshme. Autorit të kësaj vepre iu nevojitën 17 ditë duke punuar 14 orë në ditë për t’i vendosur më piskatore dhe ngjitës bizhuterie gurët shumëngjyrësh, shkruan rtv21.tv.

“17 ditë, deri në 14 orë në ditë, u ula me një piskatore, një ngjitës të veçantë bizhuterish dhe një xham zmadhues e ngjitës. Ishte si një enigmë e madhe. Pas përfundimit të kësaj pikture, kam kaluar tre muajt e ardhshëm duke kollitur  për shkak të erës së ngjitësit të bizhuterive”, rrëfen artisti./21Media