Shpesh thuhet se vizatimet, sado të mira, nuk mund të pasqyrojnë plotësisht realitetin. Sheila R. Giovanni, një braziliane nga Bebedouro, Sao Paulo, lutet të ndryshojë. Ajo realizoi portrete me ngjyra, të cilat nuk dallohen nga një fotografi, transmeton rtv21.tv.

Ajo që e bën edhe më mbresëlënëse është se ajo bën të gjithë punën e saj vetëm me lapsa me ngjyra, gjë që kërkon precizitet ekstrem. Do të tregojë se cilësia e veprave të saj është gjithçka ilustruese dhe e rastësishme.

Me kalimin e kohës ajo ka fituar 244 mijë fansa. Por si gjithmonë, e vërteta është në sytë e shikuesit./21Media