Deri më tani gjithësej 44.974 persona janë vaksinuar kundër virusit korona në Maqedoninë e Veriut, ndërsa 192.459 janë të interesuar për vaksinim.

Qytetarët për vaksinim kundër virusit korona mundet të regjistrohen nëpërmjet uebfaqes vakcinacija.mk si dhe nëpërmjet mjekut amë.

Në Maqedoninë e Veriut më 26 prill pritet që të arrijnë edhe 10 mijë doza të tjera të vaksinës “Pfizer”, ndërsa më 28 prill rreth 200 mijë vaksina kineze./21Media