Dardan Gashi, Endrit Shala, Sami Lushtaku e të tjerët kërkuan të dënohen me gjobë 

Dardan Gashi, Endrit Shala, Sami Lushtaku e të tjerët kërkuan të dënohen me gjobë 

Ministri i Tregtisë, Endrit Shala, ai i Diasporës Dardan Gashi, ish kryetari i komunës së Skenderajt, Sami Lushtaku dhe të tjerët sërish u ulën në bankën e të akuzuarve në Gjykatën Themelore të Gjakovës, dega në Malishevë. Që të tre e pranuan fajësinë për gjuajtje me armë. Thanë se armët ishin me gaz, andaj kërkuan që të dënohen me gjobë./21Media