Pamje që ju bëjnë të qeshni

Pamje që ju bëjnë të qeshni

Përdoruesit e internetit na lejojnë të hyjmë në “prapaskena” se si i krijojnë fotografitë ata.

Siç rezulton, disa njerëz thjesht duhet të gjejnë këndin e duhur për të paraqitur realitetin në një mënyrë që i bën ata të duken ashtu siç duan.

Dhe disa njerëz kujdesen aq shumë sa t’i bëjnë fotot e tyre të përsosura, saqë i thërrasin të gjithë miqtë e tyre për ndihmë.

Shpresojmë që trikat e tilla të paktën të përdoren vetëm për t’i bërë njerëzit të qeshin dhe të përmirësojnë gjendjen e tyre shpirtërore!/21Media