Procesi i krijimit të tyre

Procesi i krijimit të tyre

Shkrepja e një fotografie të mirë kërkon shumë punë, keni nevojë për një ide interesante, një fotograf profesionist, asistentë dhe një grumbull propozimesh për të marrë një shkrepje mbresëlënëse.

Sidoqoftë, të gjitha këto gjëra zakonisht qëndrojnë prapa skenave.

Fotografi amerikan, Geo Leon, është një nga ata që vendosi të tregojë jo vetëm kryeveprat e tij të fundit që bërë, por edhe procesin e krijimit të tyre.

Dhe e dini çfarë? Ju mund të përdorni idetë e tij dhe të bëni vetë një fotografi të paharrueshme./21Media