Shumë aktor janë larguar nga ky serial

Shumë aktor janë larguar nga ky serial

Seriali turk “Beni Affet”, apo siç përkthehet në shqip ‘Më Fal’, është njëri ndër serialet më të shikuara në trojet shqiptare.

Ky serial ka marr vëmendjen e publikut për shkak të temës që trajton, dhe shikohet thuajse nga secila moshë.

Frikë, emocion, dashuri e sekrete të shumta, i shoqërojnë protagonistët gjatë tërë kohës, shkruan rtv21.tv

Numri i madh i aktorëve, dhe larmia e roleve të tyre të cilët kalojnë shumë veshtersi e bënë më të veçantë këtë serial.

Në Turqi ky serial ka filluar në vitin 2011 dhe deri tani ka shumë aktorë që janë larguar nga ky serial, por, vendin e tyre shumë shpejt e zëvendësuan aktorë tjerë, të cilët u pëlqyen shumë nga shikuesit e këtij seriali.

Më poshtë mund t’i shihni disa momente që ndodhin gjatë kohës sa janë duke xhiruar.

Kujtojmë që seriali “Më fal” ende është duke u transmetuar në Kosovë dhe Turqi./21Media