Kërkimet thonë se ky lëng ka efekte pozitive në nivelet e tensionit të gjakut, veçanërisht te gjeneratat e vjetra.

Po ashtu është i pasur me melatonin, një hormon i prodhuar nga truri juaj që kontrollon ciklet e gjumit dhe të zgjimit. Kjo nënkupton se mund t’ua përmirësojë kualitetin e gjumit, sipas një studimi të realizuar me të rritur./21Media