Ministri i Shëndetësisë në Maqedoninë e Veriut, Venko Filipçe, informon që Ligji për mbrojtje të popullsisë nga sëmundjet ngjitëse nesër do të jetë në procedurë parlamentare.

Ai shpreson se deputetët do të votojnë sa më parë ndryshimet, përcjell TV21.

Nëse kalojnë këto ndryshime në Kuvend, miratohet pakoja me masa restriktive. Këtu përfshihet bartja e maskave në ambient të hapur, kufizimi i numrit të mysafirëve në katër dhe ndalesa për tubime pas orës 22./21Media