Tanimë gjithçka është zyrtare, ndeshjet e Premier League do të rikthehen më 17 qershor.

Një gjë e tillë është konfirmuar sot nga qeveria britaneze, e cila ka dhënë leje për të rikthyer futbolli me disa rekomandime nga ana e tyre.

“Pritja mbaroi. Sporti britanik do të kthehet, në siguri, dhe me kujdes të madh”, ka thënë Doëden.

Futbolli në Premier League është i suspenduar qysh nga 13 marsi./Kp