Filmi trajton temën e të zhdukurve dhe përdhunimeve gjatë luftës së fundit në Kosovë

Filmi trajton temën e të zhdukurve dhe përdhunimeve gjatë luftës së fundit në Kosovë

Është shfaqur premiera e filmit të shkurtër “Ombrella” të regjisorit Ben Apolloni. Filmi është i bazuar në librim “Ulërima e ujkut” të Ag Apollonit, i cili e ka shkruar edhe skenarin për këtë film.(E pergaditi- Abaz KRASNIQI)./21Media