Teatri “Dodona” gati për premierën e radhës

Teatri “Dodona” gati për premierën e radhës

“Teo, qeni i rrugës” është titulli i shfaqjes së radhës që do të jepet premierë të shtunën në teatrin “Dodona”. Në këtë shfaqje ku prezantohet dëshira e një djaloshi për të marrë në shtëpi një qen të rrugës dhe kundërshtimi që vjen nga nëna e tij, synon të ngritë vetëdijen te qytetarët për mënyrën e trajtimit të qenve endacak.(E pergaditi- Abaz KRASNIQI)./21Media