Opinione të disa nga deputetët rreth vlerësimit të tyre se kur njëmend do të marr Kosova të drejtën e liberalizimit të vizave?

Opinione të disa nga deputetët rreth vlerësimit të tyre se kur njëmend do të marr Kosova të drejtën e liberalizimit të vizave?

Në kohën kur Kosova po shkon drejt zgjedhjeve,  parashikohet që  liria e lëvizjes për qytetarët e Kosovës  do të mbetet pengë.
Deputet e Kuvendit të Kosovës dhe njohës të  integrimeve konsiderojnë se   procesi zgjedhor në Kosovë dhe konstituimi i institucioneve pas zgjedhjeve, do ta zvarris edhe më tej  liberalizimin e  vizave./21Media