Presidenti i Shqipërisë dekreton ligjin për hapjen e dosjeve të ish-Sigurimit

Presidenti i Shqipërisë, Bajram Begaj ka dekretuar ligjin për disa ndryshime dhe shtesa në lidhje me të drejtën e informimit për dokumentet e ish-Sigurimit të Shtetit.Dekretimi, sipas njoftimit në Presidencës, është kryer me datë 11 nëntor.

“Shpalljen e ligjit nr. 72/2022, “Për disa ndryshime dhe shtesa në ligjin nr. 45/2015, ‘Për të drejtën e informimit për dokumentet e ish-sigurimit të shtetit të Republikës Popullore Socialiste të Shqipërisë’”, i ndryshuar”, thuhet në njoftim.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button