Thaçi: Nëse vlerësohet paanshmërisht  do të dalin në përfundim se nuk e kam kryer asnjë krim të pretenduar.- Rrecaj: Gjyqtari mund t’ia kthej prokurorit aktakuzën për rishikim

Thaçi: Nëse vlerësohet paanshmërisht  do të dalin në përfundim se nuk e kam kryer asnjë krim të pretenduar.- Rrecaj: Gjyqtari mund t’ia kthej prokurorit aktakuzën për rishikim


Pas katër ditë intervistimi nga prokurorët e Gjykatës Speciale në Hagë Presidenti, Hashim Thaçi, kthehet sonte në Kosovë rreth orës 20:00.
Mbrëmë pas intervistimit Presidenti Thaci ka deklaruar se nëse prokurori dhe gjykatësi vlerësojnë paanshmërisht do të dalin në përfundim se nuk e ka kryer asnjë krim të pretenduar.
Avokati i akredituar në Gjykatën Speciale, Tahir Rrecaj, vlerëso se paraqitja e mbrojtjes para prokurorëve nga ana e presidentit, ishte rast i mirë për sqarimin e të gjitha pretendimeve kundër tij.(E pergaditi-Burim ZARIQI)./21Media