17 maji është Dita Ndërkombëtare kundër Homofobisë. Me këtë rast, presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka shprehur përkrahjen për komunitetin LGBTIQ në Kosovë.

“Vendi ynë, institucionet tona, duhet të vazhdojnë të punojnë për të siguruar të drejta të barabarta për të gjithë. Si President i Kosovës tashmë kam iniciuar krijimin e mekanizmave të rinj institucionalë në kuadër të Zyrës së Presidentit për t’i adresuar çështjet e komunitetit LGBTIQ në Kosovë”, ka shkruar Thaçi në “Facebook”.

Vendi ynë, institucionet tona, duhet të vazhdojnë të punojnë për të siguruar të drejta të barabarta për të gjithë. Si…

Gepostet von Hashim Thaçi am Sonntag, 17. Mai 2020

Dita ndërkombëtare për komunitetin LGBTI shënohet që nga viti 2005 në më shumë se 120 vende të botës dhe Kosova renditet në njërën nga këto vende./21Media