Probleme me gur në veshkë

Probleme me gur në veshkë

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, pas shqetësimeve të shfaqura nga gurët në veshkë, sot ka shkuar për një kontroll në Emergjencën e QKUK-së dhe më pas është shtrirë në Klinikën e Urologjisë, ku po trajtohet nga personeli mjekësor professional. Kjo është bërë e ditur nga Zyra e Presidentit.

“Presidenti i Republikës së Kosovës shpreh mirënjohje për kujdesin e treguar nga i tërë personeli shëndetësor i Qendrës Klinike Universitare të Kosovës.”, thuhet në njoftim

Po ashtu bëhet e ditur se gjendja shëndetësore e Presidentit të Republikës së Kosovës është stabile./21Media