Thaci: Vendimi do të jetë në përputhje me Kushtetutën dhe me vullnetin politik .-Kurti: Presidenti duhet ta caktoj datën e zgjedhjeve.-Mustafa: Nuk është koha për zgjedhje, mund të ndryshohet Kushtetuta.-Veseli: Është hipokrizi të mbahen zgjedhjet në këtë kohë

Thaci: Vendimi do të jetë në përputhje me Kushtetutën dhe me vullnetin politik .-Kurti: Presidenti duhet ta caktoj datën e zgjedhjeve.-Mustafa: Nuk është koha për zgjedhje, mund të ndryshohet Kushtetuta.-Veseli: Është hipokrizi të mbahen zgjedhjet në këtë kohë

President i vendit, Hashim Thaci, na nisur takimet me liderët e partive politike për të diskutuar për mundësitë e krijimit të Qeverisë së re. I pari që u takua me Presidentin ishte Kryeministri në detyrë, Albin Kurti,  i cili pas këtij takimi tha se presidenti nuk duhet të diskutoj për krijimin e Qeverisë së re, por për caktimin e datës së zgjedhjeve.

Ndërkaq presidenti Thaçi,  deklaroi  se do të vendos në bazë të shumicës së vullnetit politike dhe në përputhje me Kushtetutën. (Teksti- Burim ZARIQ, kamera- Lulzim FANA)./21Media